Promovare Facebook

Reclame Facebook cu rezultate garantate!

Cauti reclame Facebook/Instagram/LinkedIn? Strategia noastra social media te va ajuta sa-ti cresti like-urile, vanzarile, credibilitatea si recunoasterea brandului! Contacteaza-ne acum pentru a obtine rezultatele pe care le doresti!

agentie marketing online

90 de milioane de afaceri folosesc reclame Facebook! E timpul sa profiti si tu!

Daca esti unul dintre anteprenorii care au incercat deja, pe cont propriu, sa se promoveze pe Facebook, cel mai probabil ca ai vazut potentialul enorm pe care publicitatea social media o are! Sau, poate esti dezamagit de costul enorm pe click pe care-l platesti si lipsa de rezultate! In ambele cazuri, agentia noastra te poate ajuta! Iti crestem ROI-ul, optimizam costul pe conversie si cream reclame care chiar dau rezultatele dorite!

Audit Pagina

Analizam pagina afacerii tale si conturam o strategie focusata pe target-uri bine definite!

Analiza Publicului Tau

Nici o strategie Social media nu poate da rezultate daca nu-ti cunosti publicul si nu comunici eficient cu ei!

Crearea Reclamelor

Configuram audienta, durata, bugetul, textul anuntului etc. De asemenea, cream continut grafic in ton cu estetica brandului tau!

Monitorizare Zilnica

Monitorizam si optimizam zilnic reclamele pentru a ne asigura ca ai cea mai buna utilizare a bugetului!

Creare de Continut

Realizam si postam continut ORIGINAL, calitativ, cu impact vizual puternic pentru pagina ta!

Rapoarte Lunare Detaliate

In fiecare luna, iti furnizam un raport detaliat cu toate procedurile realizate de noi si sugestii de inbunatatire pentru luna urmatoare!

Cat te costa servicile de
promovare pe Facebook?

Vrei sa stii cat te vor costa serviciile de promovare pe Facebook/Instagram si in cat timp iti putem aduce rezultate? Completeaza formularul si vei primi o oferta personalizata in maximum 24h!

De ce sa alegi un pachet WebXtatic de
reclame Facebook?

800+ proiecte finalizate!

Aceasta este o dovada a seriozitatii, profesionalismului si a vastei noastre experiente in domeniul oferirii de servicii promovare online. In 10 ani de experienta, agentia noastra a colaborat cu companii de renume si start-up-uri din toata lumea, acoperind sute de industrii!

Rezultate garantate!

Nu-ti mai irosi bugetul pe servicii de promovare care nu-ti aduc nimic! Agentia noastra garanteaza rezultate concrete: cresterea progresiva a vanzarilor, clienti noi, trafic mai mare! Lucram numai in baza unor obiective clar stabilite inca de la inceputul colaborarii!

Propriul Account Manager!

Fiecare client care lucreaza ca noi beneficiaza de propriul Manager de cont dedicat exclusiv proiectului sau! Acesta se va asigura ca obiectivele tale sunt atinse si te va informa permanent in legatura cu progresul tau! Pentru noi, comunicarea este esentiala!

Preturi accesibile!

Serviciile noastre de promovare iti ofera cel mai bun raport calitate/pret. Te bucuri full-time de expertiza unei echipe de minimum 5 specialisti dedicati proiectului tau, la un cost semnificativ mai mic decat daca i-ai angaja in locatia ta!

Audit & Consultanta!

Iti oferim servicii de consultanta gratuite cu toate pachetele noastre lunare. Lucrand cu clienti din sute de industrii, expertii WebXtatic cunosc metodele de promovare care functioneaza cel mai bine si dau rapid randament!

Networking Permanent!

Te punem in legatura cu clienti din portofoliul nostru, astfel incat sa poti realiza parteneriate de succes in nisa ta. De asemenea, recomandam brandul tau clientilor si partenerilor nostri care au nevoie de produse ca cele oferite de tine!

agentie marketing online
Promovare Magazine
Online!

Creste-ti vanzarile cu doar 1300 lei/luna!

Tu ce-ai spune daca ai afla ca-ti poti creste vanzarile investind doar 1300 lei/luna in agentia de marketing care-ti promoveaza magazinul online? Cu WebXtatic acest lucru este posibil! Cream reclame PPC care-ti aduc clienti noi in doar 30 de zile!

Cum te ajuta serviciile noastre de
creare reclame Facebook?

Personalizam strategia noastra de promovare Facebook – Social Media Marketing & Management pentru brandul si audienta ta. Iti punem la dispozitie o intreaga echipa de experti Social Media care iti vor administra si promova profilele pentru a atrage clienti noi si a-ti creste profitul!

67% dintre reclamele Facebook irosesc bugetul fara sa aduca rezultate! Agentia noastra este partenera Facebook, ceea ce inseamna ca am livrat, in mode repetat, campanii de succes  care au adus profit clientilor nostri! Iata la ce rezultate te poti astepta si tu lucrand cu noi:

Rulează videoul
Vrei sa-ti dublezi vanzarile in doar 30 de zile?

Testeaza acum serviciile noastre de publicitate pe social media! Cu doar 800 lei poti si tu sa ai un set de reclame care iti aduc vanzari, like-uri, mesaje sau trafic pe site-ul tau!

Promovare Facebook

0763 554 994

WebXtatic Romania

Ai nevoie de reclame Facebook? Contacteaza-ne!

Incepe acum sa obtii rezultate pentru afacerea ta! Foloseste formularul de contact, trimite-ne un email sau apeleaza-ne! Echipa noastra de experti in digital marketing este la dispozitia ta de luni pana vineri intre orele 09:00-17:00!

WhatsApp chat

VREI SA STII CAT TE COSTA SA OBTII REZULTATE?

Completeaza formularul si revenim cu o oferta in maximum 24h!

CERERE AUDIT

Analizam GRATUIT prezenta ta online !

Completeaza formularul si revenim in 24h cu o analiza a prezentei tale online (Website, Social Media, Google) plus sfaturi de crestere!