Agentie Digital
Marketing

Toate serviciile de promovare de care ai nevoie, intr-un pachet lunar accesibil! De la Social Media, la design, copywriting, PR, productie video si multe altele!

Agentie Digital
Marketing

Toate serviciile de promovare de care ai nevoie, intr-un pachet lunar accesibil! De la Social Media, la design, copywriting, PR, productie video si multe altele!

Mai mult trafic. Vanzari mai mari.
Rezultate Garantate Contractual!

Suntem o agentie de digital marketing si-ti oferim o experienta completa in lumea serviciilor de promovare website –  Telul nostru este sa ne folosim creativitatea, experienta si expertiza pentru a-ti ajuta afacerea sa surclaseze competitorii, sa cresti numarul de clienti si profitul! Indiferent de obiectivele tale, vom crea o strategie personalizata pentru brand-ul tau si-ti oferim garantii contractuale pentru toate serviciile achizitionate!

Copywriting

Cream continut (in 10+ limbi straine) care convinge, atrage si impresioneaza clientii si partenerii tai!

Influencer Marketing

Ai la dispozitie un portofoliu cu 200+ bloggeri si influenceri din 18 tari, pentru orice industrie!

Optimizare SEO

Vrei sa ajungi pe prima pagina Google? Iti imbunatatim pozitionarea in rezultate, cresctem traficul si conversiile!

Social Media Management

Iti managerim in totalitate profilele Social media! Crestem engagement-ul, nr. de followers, likes, reviews!

Email Marketing

Cream si trimitem campanii care convertesc, si crestem baza ta de date cu clienti interesati!

Servicii de link-building

Iti aducem link-uri valoroase de pe site-uri cu autoritate mare, crescand astfel credibilitatea si indexarea website-ului tau.

Reclame Social Media

Iti promovam business-ul prin reclame Social Media care cresc ROI-ul si nu-ti irosesc bugetul!

Continut multimedia

Editorii si graficienii nostri creeaza pentru tine infografice promotionale si videoclipuri atractive!

Reclame Google Ads

Cream reclame Google Ads care iti aduc trafic, vanzari si conversii la un cost cat mai mic pe click!

Vresa stii cum te putem ajuta?

PACHETE DE LA 800 LEI/LUNA

Completeaza formularul de mai jos si echipa noastra analizeaza GRATUIT prezenta ta online! Revenim in maximum 24h cu un raport complet si o oferta de pret!

De ce sa alegi serviciile noastre de
promovare lunara?

800+ proiecte finalizate!

Aceasta este o dovada a seriozitatii, profesionalismului si a vastei noastre experiente in domeniul oferirii de servicii promovare online. In 10 ani de experienta, agentia noastra a colaborat cu companii de renume si start-up-uri din toata lumea, acoperind sute de industrii!

Rezultate garantate!

Nu-ti mai irosi bugetul pe servicii de promovare care nu-ti aduc nimic! Agentia noastra garanteaza rezultate concrete: cresterea progresiva a vanzarilor, clienti noi, trafic mai mare! Lucram numai in baza unor obiective clar stabilite inca de la inceputul colaborarii!

Propriul Account Manager!

Fiecare client care lucreaza ca noi beneficiaza de propriul Manager de cont dedicat exclusiv proiectului sau! Acesta se va asigura ca obiectivele tale sunt atinse si te va informa permanent in legatura cu progresul tau! Pentru noi, comunicarea este esentiala!

Preturi accesibile!

Serviciile noastre de promovare iti ofera cel mai bun raport calitate/pret. Te bucuri full-time de expertiza unei echipe de minimum 5 specialisti dedicati proiectului tau, la un cost semnificativ mai mic decat daca i-ai angaja in locatia ta!

Audit & Consultanta!

Iti oferim servicii de consultanta gratuite cu toate pachetele noastre lunare. Lucrand cu clienti din sute de industrii, expertii WebXtatic cunosc metodele de promovare care functioneaza cel mai bine si dau rapid randament!

Networking Permanent!

Te punem in legatura cu clienti din portofoliul nostru, astfel incat sa poti realiza parteneriate de succes in nisa ta. De asemenea, recomandam brandul tau clientilor si partenerilor nostri care au nevoie de produse ca cele oferite de tine!

agentie marketing online
Promovare Magazine
Online!

Creste-ti vanzarile cu doar 1300 lei/luna!

Tu ce-ai spune daca ai afla ca-ti poti creste vanzarile investind doar 1300 lei/luna in agentia de marketing care-ti promoveaza magazinul online? Cu WebXtatic acest lucru este posibil! Cream reclame PPC care-ti aduc clienti noi in doar 30 de zile!

0763 554 994

WebXtatic Romania

Ai nevoie de servicii lunare de promovare? Contacteaza-ne!

Incepe acum sa obtii rezultate pentru afacerea ta! Foloseste formularul de contact, trimite-ne un email sau apeleaza-ne! Echipa noastra de experti in digital marketing este la dispozitia ta de luni pana vineri intre orele 09:00-17:00!

WhatsApp chat

VREI SA STII CAT TE COSTA SA OBTII REZULTATE?

Completeaza formularul si revenim cu o oferta in maximum 24h!

CERERE AUDIT

Analizam GRATUIT prezenta ta online !

Completeaza formularul si revenim in 24h cu o analiza a prezentei tale online (Website, Social Media, Google) plus sfaturi de crestere!