• 0763 554 994
  • info@webxtatic.com
  • Mon - Fri: 9:00 - 18:30

Servicii
Promovare Afacere

Servicii SEO profesionale cabinet avocatură – de la 70€/lună

Servicii SEO profesionale cabinet avocatură – de la 70€/lună

De ce ai nevoie de servicii SEO profesionale pentru cabinetul tău de avocatură? Când oamenii au nevoie de un serviciu, inclusiv consultanţă şi reprezentare juridică, peste 80% dintre aceştia vor depinde de mediul online pentru a-l găsi. Este foarte probabil ca potențialul dvs. client să fie într-o situație în care are nevoie de consiliere imediată sau chiar să își roage un membru al familiei sau un prieten, să îi recomande un avocat care să-l poată asista si reprezenta de îndata.

De aceea, peste 80% dintre potențialii dvs. clienți vor folosi tabletele, telefoanele mobile sau laptopurile pentru a efectua o căutare pe Google. Când vor efectua căutări de tipul „avocat divorț București” sau „avocat penal”, Google le va afișa site-urile care se potrivesc căutarii lor. Ordinea afișării nu este una întâmplătoare. Google indexează site-urile în funcție de criterii precum: viteză de încărcare, relevanță, originalitatea și calitatea conținutului publicat, experiența de navigare oferită, autoritatea site-ului etc. Pentru a vă asigura că veți apărea cu prioritate pe prima pagină a rezultatelor și că îndepliniți toate criteriile de indexare Google este obligatoriu să investiți în servicii de promovare cabinet avocatură de tip SEO (Search Engine Optimization).

Cum funcționează serviciile profesionale SEO pentru un cabinet de avocatură?

Așa cum notorietatea dvs. este creată prin câștigarea încrederii clienților pe care îi asistați și reprezentați, promovarea imaginii dvs. online se realizează mai întâi prin construirea unui site web de prezentare bine optimizat şi structurat. Numai că, nu este de ajuns să aveți site-ul atât timp cât nimeni nu îl va putea găsi atunci când va căuta servicii precum cele pe care le oferiți.

SEO este acronimul de la „Search Engine Optimization”. Se referă la totalitatea tehnicilor care vă ajută site-ul să devină mai vizibil în rezultatele respectivei căutării. 4 miliarde de căutări zilnice pe Google ne dovedesc că, pentru a vă face cunoscut, este imperios necesar să investiți in SEO! Echipa noastră folosește SEO pentru a măsura date, a evalua piața şi concurenţa existentă și a crea o strategie care vă va ajuta să vă clasați între primele rezultate!

Un site atrăgător, scris și administrat de un expert este fundamentul succesului dvs. în mediul online. Veți fi sigur că Google îl va indexa în mod corespunzător în momentul în care se încărca rapid, este bine optimizat și întreținut corect. Acest lucru va crește semnificativ traficul, accesul la clienți și notorietatea.

Este SEO acceptat ca metodă de promovare pentru cabinetele de avocatură?

Avocații au voie să se promoveze, iar Statutul profesiei de avocat prevede cadrul în care aceştia se pot dezvolta la nivelul imaginii şi al notorietății. Mijloacele de publicitate permise formelor de exercitare a profesiei de avocat sunt variate. Ele pot consta în: amplasarea unei firme conform cu prevederile Statutului; anunțuri de publicitate potrivit Statutului; anunțuri și mențiuni în anuare și cărți de telefon; invitații, broșuri și anunțuri de participare la conferințe, colocvii etc. profesionale ori cu o componentă de specialitate juridică; corespondență profesională și cărți de vizită profesionale; domeniu de internet și adrese de e-mail; pagină web; publicarea de articole în reviste sau alte publicații de specialitate ori care nu sunt destinate publicului larg. În același timp, avocații au interzis, atunci când fac publicitate, să utilizeze mențiuni laudative sau comparative, iar toate indicațiile referitoare la identitatea clienților sunt interzise. Deci, potrivit Statutului, cabinetele și birourile de avocați pot utiliza mai multe forme de publicitate, printre care şi deţinerea de pagini web de prezentare, prin urmare serviciul de SEO nu face altceva decât să vină în completarea creării unei pagini web de prezentare şi să îi marească în mod real gradul de vizibilitate şi să faciliteze posibilitatea clientului de a intra în contact cu website-ul pe care îl deţineţi.

Beneficii promovare servicii SEO profesionale pentru cabinetele de avocatură. Ce vă garantăm?

Vă garantăm că în mai puțin de 90 de zile, veți fi poziționat pe primele pagini Google pentru mai mult de 20 de cuvinte cheie esențiale folosite de potentialii dvs. clienți.  Suntem atât de siguri cu privire la rezultatele pe care le obținem în mod regulat pentru clientii nostri încât, dacă nu obțineți rezultatele dorite, puteți înceta oricând colaborararea cu noi și vă putem rambursa investiția făcută în servicii SEO.

promovare afacere

CRESTE-TI AFACEREA

Economiseste timp si bani si incepe proiectul tau de web design cu WebXtatic! Cu peste 10 ani de experienta in dezvoltarea de website-uri pentru startup-uri sau companii Forbes 500, echipa noastra iti ofera servicii de web design, consultata, web development, app development si promovare la cel mai inalt standard! Deadline-urile rapide, comunicarea constanta si garantiile contractuale ne fac sa fim siguri ca obiectivele tale vor fi atinse o data cu livrare serviciilor alese de tine!

Servicii SEO profesionale cabinet avocatură – de la 70€/lună

Spune-ne mai multe despre compania, proiectul si telurile tale. Consultantii WebXtatic te vor contacta in maximum 24h!

1 thought on “Servicii SEO profesionale cabinet avocatură – de la 70€/lună”

  1. Pingback: Cum funcționează serviciile de promovare a unui cabinet de avocatură? - Angajează avocat | Asistenta Juridica GRATUITA | Intreaba avocat

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *