• 0763 554 994
  • info@webxtatic.com
  • Mon - Fri: 9:00 - 18:30

Servicii
Promovare Afacere

Optimizare site web – cat te costa sa ajungi numarul unu pe Google?

optimizare site
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Simplul fapt ca ai un website nu iti va aduce castiguri, mai ales daca acesta se pierde intre milioanele de rezultate ale cautarii! Stiai ca mai mult de 70% dintre vizitatori dau click doar pe unul dintre primele 3 rezultate de pe pagina de cautari? WebXtatic iti ofera serviciile de optimizare site web de care ai nevoie pentru a te clasa intre aceste prime rezultate! Suntem siguri ca ai observant diferente de preturi enorme atunci cand vine vorba despre serviciile de optimizare site web (SEO). In plus, agentiile existente pe piata iti ofera mai mult sau mai putin aceleasi servicii SEO, deci cum ai putea sa stii pe cine sa alegi si cine-ti va aduce beneficiile pe care ti le doresti?

Optimizare site web  –  Cât ar trebui să cheltuiesc pentru servicii optimizare site web  și cât de mult ma costa SEO?

În medie, un proiect SEO care iti va aduce si rezultate costă de la 4.000€ la 15.000€/an. Exista si specialisti SEO si freelanceri care te vor tarifa pe ora de lucru, de la 25 la 75€/ oră. De ce? Oricat de complicat ar parea acest domeniu, explicatia este simpla:

Pentru a urca in rezultate, site-ul tau trebuie sa inlature competitorii. Spre exemplu, daca tu ai un site de vanzari telefoane mobile, pentru a ocupa primele pozitii va trebui sa “dai la o parte” competitori ca Emag, Media Galaxy sau Flanco. Cum faci asta? Un specialist in optimizare site web va face o analiza a competitiei tale: link-urile acestora, cuvintele cheie folosite, bugetul cheltuit de acestia in promovare etc. si iti va crea un plan personalizat prin care iti poti atinge obiectivele. Bineinteles, acest lucru nu este deloc usor si nu se poate realiza intr-o singura luna. Aici intervine expertiza agentiei cu care lucrezi. Daca tu nu ai bugetul necesar pentru a te lupta cu competitori care investesc zeci sau sute de mii in promovare, o agentie cu experienta in oferirea de servicii optimizare site web de calitate va gasi cuvinte cheie cu volum mare de cautari si competitie mica/medie, astfel incat site-ul tau sa urce rapid in cautari si sa ai acces la mai multi clienti luna de luna.

Agentia noastra iti ofera servicii de optimizare site web care incep de la 70€. Vezi aici mai multe detalii.

Optimizare site web – Cat de repede vad rezultate?

Exista o multitudine de factori care influenteaza eficacitatea procedurilor SEO – bugetul tau, frecventa cu care postezi continut nou, vechimea site-ului, recomandari din partea altor site-uri cunoscute pe piata etc. In general, dupa optimizarea initiala (primele 2 luni) rezultatele incep sa apara. Vei observa o crestere graduala in trafic si conversii si vei incepe sa aduni informatii esentiale despre vizitatorii si publicul tau pentru a putea optimiza strategia si a-i targeta mai bine.

Optimizare site web  – Poti face SEO singur?

Poti sa citesti despre SEO sau poti chiar sa urmezi cateva cursuri gratuite online, dar iti va lua ani sa dobandesti cunostintele si experienta pe care un expert SEO le poseda. Pana la urma, doar daca citesti o carte cu retete nu poti deveni Alain Ducasse peste noapte 🙂 SEO este un domeniu complex si este esential sa cunosti procedurile corecte pentru ca, daca faci greseli risti sa obtii penalizari ireversibile care iti vor “ingropa” pentru totdeauna site-ul in milioanele de rezultate.

Ai nevoie de servicii optimizare site web pentru afacerea ta? Iti garantam rezultate inca din primele 30 de zile si ne adaptam bugetului tau! Completeaza formularul de mai jos si un expert SEO WebXtatic te va contacta in maximum 24h cu o oferta personalizata. Sau, contacteaza-ne acum la  0727 343 696. Iti oferim audit + consultanta GRATUITE daca alegi sa colaborezi cu noi!

ALTE POSTARI DE PE BLOGUL NOSTRU

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *